Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Prijavi se
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16

Z delom v Meku dobiš izkušnje za vse življenje

V McDonald’su si ves čas obkrožen z različnimi ljudmi, zato boš hitro usvojil mehke veščine kot sta sodelovanje in komunikacija z drugimi. Pričakuješ lahko, da boš razvil tudi samodisciplino, ščasoma pa še vodstvene sposobnosti. Prepričani smo, da ti bodo vse te izkušnje prišle še kako prav v različnih situacijah v življenju.

1216x520 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 24
 

Ponudimo ti lahko več kot dovolj razlogov, da postaneš del naše ekipe

 

Fleksibilen delovni čas

Če ti je ideja o prilagodljivem delovnem času všeč, si na pravem mestu. Delo v McDonald`su je odlična priložnost, saj ti lahko omogočimo veliko fleksibilnost pri organizaciji delovnega in prostega časa, ne glede na to ali si dijak, študent ali redno zaposlen.

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 40
 

Nagrajevanje najboljših

Naš uspeh je odvisen od ekipe, zato si želimo pridobiti, motivirati, nagraditi in seveda obdržati nadarjene posameznike. Tega ne počnemo le s pohvalami za delo, ampak tudi z denarnimi nagradami, ki jih redno izplačujemo našim najbolj uspešnim članom ekipe.

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 41
 

Napredovanje na vrh

Vsem našim zaposlenim omogočamo vzpon na vrh podjetja. Najprej lahko napreduješ znotraj restavracije, najboljši pa si z dobrim delom odprejo vrata v območnih pisarnah. Da je lahko McDonald's tvoja priložnost za sanjsko kariero dokazujejo tudi številni, ki danes zasedajo najvišje položaje v podjetju, začeli pa so z delom v naših restavracijah. 

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 7
 

Za lažjo orientacijo si poglej še našo zaposlitveno strukturo, kjer lahko vidiš, kakšna je pot do vrha:

 • menedžer

  menedžer

 • vodja restavracije

  vodja restavracije

 • asistent vodje restavracije

  asistent vodje restavracije

 • vodja izmene

  vodja izmene

 • hostesa

  hostesa

 • delavec trener

  delavec trener

 • delavec

  delavec

 

Trening in učenje ob delu

Hamburger University. Verjameš, da obstaja? To je naš prvi globalni trening center, ki se nahaja v Chicagu v zvezni državi Illinois. Ker je naš cilj, da vsak naš zaposleni v celoti razvije svoje sposobnosti, v vsaki restavraciji organiziramo program učenja ob delu. Največ se namreč naučiš prav v praksi. Se strinjaš?

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 39
 

Super vzdušje

Ker je lahko delo v naših restavracijah stresno, je še toliko bolj pomembno, da skrbimo za dobro voljo v ekipi. To delamo z motivacijskim programom, ugodnostmi za naše zaposlene, nagradami za dobro delo, pa tudi z zabavnimi priložnostmi in dogodki. Da so vzdušje in pogoji za delo pri nas dobri, dokazujejo tudi številne uvrstitve med finaliste za nagrado Zlata nit, ki nagrajuje najboljše delodajalce.

592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 33
 

Zaposlujemo tudi upokojence

Številni upokojenci si tudi po upokojitvi želijo delovnih izzivov, druženja in občutka koristnosti, marsikomu pa prav pride tudi dodatni zaslužek. Ker verjamemo, da so vaše izkušnje in energija naših mlajših zaposlenih idealna kombinacija, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi. Upokojence zaposlujemo v čisto vseh restavracijah McDonald’s.

Več informacij
592x592 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 11
 

Prejeli smo priznanje MEGA navdih 2022!

V McDonaldsu Slovenija smo veseli, da smo prejeli nagrado v okviru projekta »Vsi zmagujemo, ko sodelujemo«! Nagrada je namenjena podjetjem, ki so se posebej izkazala pri spodbujanju medgeneracijskega sodelovanja. Pri nas verjamemo, da so energija mladih ter toplina in izkušnje starejših zmagovalna kombinacija, zato v delovne procese z veseljem vključujemo tudi upokojence. Ponosni smo, da so naš trud prepoznali tudi ostali!

592x592 Sodelovalnica
 
 

Postani del Mekove super ekipe

Izberi vrsto zaposlitve

 

Se mogoče kdaj sprašuješ ...

Zakaj je kava v Meku tako zelo dobra? Zakaj solata tako neverjetno hrusta? Paradižnik je vedno ravno prav zrel in piščanec sočen kot nikjer drugje. Naše skrivnosti smo pripravljeni deliti s tabo.

Odkrij skrivnosti
Yellow pattern
Img Kakovost
 

Več Meka za manj denarja

Ob vsakem obisku McDonald’sa se ti resno izplača preveriti ponudbo na naši aplikaciji, saj lahko tam najdeš vedno nove kupone z ugodnostmi. Stavimo, da je to nekaj po tvojem okusu.

P.S.: Ob registraciji ti podarimo tudi 250 točk dobrodošlice.
Prenesi aplikacijo

Aplikacija je na voljo

placeholder
Krompirček Krompirček Telefon