Samo najboljše na naših pladnjih

Ne glede na to, katere jedi z našega menija si izbereš, bodo te vedno okusne, kakovostne in popolnoma varne, saj vsaki sestavini sledimo od njenega izvora do tvojega naročila in sodelujemo z dobavitelji, ki so vredni zaupanja.

Img Hero Kakovost

Se mogoče kdaj sprašuješ ...

Zakaj je kava v Meku tako zelo dobra? Zakaj solata tako neverjetno hrusta? Avokado je vedno ravno prav zrel in piščanec sočen kot nikjer drugje. Naše skrivnosti smo pripravljeni deliti s tabo.

Img Super Kakovost April2024
 

Spoznaj skrivnosti naše okusne hrane in dišeče kave

 

Naši dobavitelji

Sodelujemo samo z najboljšimi dobavitelji, naš sistem sledljivosti »od polja do mize« pa nam omogoča, da poznamo poreklo vsake sestavine, ki jo uporabimo. Spoznaj naše dobavitelje.

Več informacij
Img Dobavitelji
 

Naša hrana

V McDonald'sovih restavracijah si lahko popolnoma prepričan o vrhunski kakovosti in preverjenem poreklu surovin, ki jih uporabimo za pripravo naših izdelkov.

Več informacij
Img Nasa Hrana
 

Naša kava

Iz ekskluzivne kavne mešanice, ki jo posebej za nas pripravljajo v butični italijanski pražarni, naši bariste in baristke vsak dan ustvarjajo vrhunske kavne napitke.

Več informacij
Img Kava
 

Prehranske vrednosti

Ničesar ne skrivamo, zato lahko informacije o alergenih in prehranskih vrednostih naših izdelkov najdeš na pogrinjku vsakega naročila v naših restavracijah.

Več informacij
Img Prehranske Vrednosti
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Druzina