Sledljivost »od polja do mize«

Sodelujemo samo z najboljšimi dobavitelji, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost surovin, naš sistem sledljivosti »od polja do mize« pa nam omogoča, da za vsako surovino v vsakem trenutku poznamo njeno poreklo, proizvajalca, rejca in polje, kjer je pridelana. McDonald's Slovenija je od leta 1996 v vse restavracije uvedel HACCP sistem zagotavljanja varnosti surovin in tehnološkega postopka izdelave končnih izdelkov.

Img Hero Dobavitelji
 

Perutnina Ptuj

Sočen piščanec, ki ga uporabljamo v naših jedeh, prihaja iz Perutnine Ptuj. Kakovostno meso je odvisno od kakovostne krme in v Perutnini ptuj perutnino hranijo s krmo, ki je pretežno sestavljena iz koruze, soje, pšenice ter mineralov in vitaminov, poleg tega pa ne vsebuje hormonov, antibiotikov ali surovin živalskega izvora.

Img Perutnina Ptuj
 

Lušt

Rastlinjaki, v katerih zorijo Lušt paradižniki, se nahajajo v majhni prekmurski vasici z imenom Renkovci. V neposredni bližini se nahaja vrtina z geotermalno vodo, s pomočjo katere se ogreva prostor, ko sonce v hladnejših mesecih zagotavlja premalo toplote. Paradižniki v naših burgerjih in solatah so tako pridelani brez škodljivih preparatov za škropljenje, oprašujejo jih čisto pravi čmrlji, sadike so vzgojene iz gensko nespremenjenih semen, okusne plodove pa oberejo ročno.

Img Lust
 

Mercator Emba

Za okusna sladka razvajanja v obliki prelivov za sladolede skrbijo pri enem vodilnih proizvajalcev desertnih prelivov v jugovzhodni Evropi. Mercator Emba že več kot 60 let uspešno deluje na področju proizvodnje in pakiranja prehrambnih izdelkov. V dolgih letih poslovanja so se uveljavili kot zaželen in zanesljiv partner.

Img Mercator Emba
 

Conditus

V podjetju Conditus izdelujejo vrhunske slaščice, ki ljudem polepšajo tako vsakdan kot izbrane trenutke življenja. Med njihovimi sladicami je še posebej priljubljena originalna blejska rezina, s katero se lahko posladkate v naših McCaféjih.

Img Conditus
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Druzina