Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Img Hero Druzina

Rojstnodnevnih zabav trenutno ne organiziramo

Svojim najmlajšim gostom in njihovim staršem se iskreno opravičujemo, ker praznovanja rojstnih dni za otroke z družabnimi igrami in animacijo trenutno ne organiziramo.

Img Big Section Druzina
 

Rojstni dan v Meku

 

Otroci obožujejo Happy Meal

Na rojstnodnevni zabavi lahko otrokom postrežemo s katerimikoli jedmi z našega menija, a naše izkušnje kažejo, da se otroci najbolj razveselijo Happy Meala, ki vsebuje Hamburger, Cheeseburger ali Chicken McNuggets. Zraven sodi še priloga, ki je lahko krompirček, solata ali jabolko, pa osvežilna pijača po izbiri in, seveda, super igrača. Namesto igrače lahko otroci izberejo tudi zanimivo slikanico.

Img Happy Meal
 

Je rojstni dan brez torte sploh rojstni dan?

Srečnega slavljenca lahko presenetimo tudi z rojstnodnevno torto za 8 oseb - naročiš lahko čokoladno ali jagodno. Vsi povabljenci bodo poleg slastne hrane in nepozabne zabave prejeli simbolična darila, slavljenec pa brezplačni Happy Meal.   

Img Torta
 

Rezerviraj zabavo za svojega otroka

Rojstnodnevno zabavo lahko organiziramo v naslednjih restavracijah: McDonald's Ljubljana Čopova, McDonald's Ljubljana Rudnik, McDonald's Maribor - Ptujska, McDonald's Maribor - Europark, McDonald's Novo mesto, McDonald's Celje, McDonald's Kranj, McDonald's Nova Gorica in McDonald's Koper.

Za podrobnejše informacije povprašajte osebje ali pokličite v posamezno restavracijo.

Kontaktiraj najbližjo restavracijo
Img Zelite Zabavo
 

Pozabili nismo niti na vabila

Da povabljenci ne bodo zamudili na zabavo smo oblikovali tudi vabila. Prevzameš jih lahko v restavraciji, v kateri bo otrok praznoval rojstni dan, ali pa jih natisneš kar doma.

Natisni vabila
Img Vabila
 

Poskrbimo še za formalnosti

Da bo vse potekalo kot mora, moramo dobiti še izpolnjeno prijavnico za rojstnodnevno zabavo - lahko jo prinesete ob rezervaciji ali pa pred začetkom zabave. Prijavnico lahko dobiš v restavraciji ali pa jo natisneš doma.

Natisni prijavnico
Img Prijavnice
 

Čudovit svet igre Happy Studio

Happy Studio je popolnoma brezplačen spletni svet, poln zabavnih in poučnih aktivnosti, ki spodbujajo preživljanje časa z družino.

Starši lahko nadzirate otrokove uporabniške račune in jih nagrajujete z zvezdicami - žetoni, ki jih lahko otroci zaslužijo z igranjem iger, raznimi aktivnostmi in tudi s hišnimi opravili.

Obišči Happy Studio
Img Happy Studio
 

Se mogoče kdaj sprašuješ ...

Zakaj je kava v Meku tako zelo dobra? Zakaj solata tako neverjetno hrusta? Paradižnik je vedno ravno prav zrel in piščanec sočen kot nikjer drugje. Naše skrivnosti smo pripravljeni deliti s tabo.

Odkrij skrivnosti
Yellow pattern
Img Kakovost