
McCrispy Steakhouse
Glavna junaka McCrispy Steakhouse burgerja sta hrustljav piščančji file in ikonična Steakhouse omaka, ki se skupaj dopolnjujeta kot najboljši in najbolj usklajen par. Piščančji file navduši s svojo sočnostjo in izjemno hrustljavo panado, medtem ko omaka doda bogat, malce pikanten okus, ki zaokroži vsak ugriz. Sveža solata in čebula poskrbita za ravnovesje, topljen čedar pa doda kremasto noto. Vse skupaj povezuje mehak, dišeč hlebček, ki združi vse okuse v popolno piščančjo izkušnjo.
Oparjen kruhek
Steakhouse omaka
Sir
Solata Batavia
Rdeča čebula
Piščančji crispy file
Oglejte si hranljive vrednosti
515kcal
kalorije (26% DV)
27.0g
beljakovine (54% DV)
21.1g
maščobe (30% DV)
53.4g
ogljikovi hidrati (20% DV)
kj:
2161kj (26% DV)
kalorije:
515kcal (26% DV)
beljakovine:
27.0g (54% DV)
maščobe:
21.1g (30% DV)
nasičene maščobe:
2.2g (10% DV)
ogljikovi hidrati:
53.4g (20% DV)
sladkor:
7.1g (8% DV)
vlaknine:
0.6g (0% DV)
sol:
2.8g (33% DV)
214kcal
kalorije (11% DV)
11.2g
beljakovine (22% DV)
8.8g
maščobe (11% DV)
22.2g
ogljikovi hidrati (8% DV)
kj:
900kj (11% DV)
kalorije:
214kcal (11% DV)
beljakovine:
11.2g (22% DV)
maščobe:
8.8g (11% DV)
nasičene maščobe:
0.9g (0% DV)
ogljikovi hidrati:
22.2g (8% DV)
sladkor:
2.9g (2% DV)
vlaknine:
0.3g (0% DV)
sol:
1.2g (17% DV)
Količine hranilnih snovi so izražene tudi kot odstotek priporočenih vnosov (PV), v razmerju do vrednosti na porcijo.
Podatki o hranljivosti so za vsak izdelek utemeljeni na povprečnih vrednostih sestavin McDonald’sovih dobaviteljev v Evropi. Razlike v porcijah, načinih priprave in nabavljenih surovinah (tudi regionalne in sezonske razlike) lahko vplivajo na vrednosti in odstotke priporočenih vrednosti (PV) posameznega izdelka. Ob tem se občasno menjajo tudi sestavine posameznih izdelkov. Zato gre pričakovati določena odstopanja in razlike v deležih hranljivih stvari in izdelkih, kupljenih v naših restavracijah. Priporočene vrednosti (PV) za kJ so primerne za vzdrževanje in ne za zniževanje telesne mase. Če želite znižati svojo telesno maso, vam svetujemo, da se o tem pogovorite s kvalificiranim strokovnjakom (zdravnikom, nutricionistom, dietetikom).

žita (pšenica)

mleko

zelena

sezam v sledovih