Varnost in higiena

V McDonald'su ti vedno postrežemo popolnoma varno in kakovostno hrano. To je temelj našega poslovanja. Svojim delavcem vsakodnevno zagotavljamo delo v varnih pogojih ter ob upoštevanju vseh epidemioloških ukrepov in priporočil NIJZ. Gostje so dolžni v restavraciji spoštovati oznake in nositi zaščitno masko. Snamejo jo lahko le za mizo.

Img Varnost Aboutus

Za tvojo varnost skrbimo na vsakem koraku

V času koronavirusa varnosti in higieni posvečamo še več pozornosti kot v preteklosti. Skrbimo za to, da v naših restavracijah delajo le zdravi zaposleni, uporabljamo zaščitno opremo in redno razkužujemo vse površine.

 

Spoznaj naše varnostne in higienske ukrepe

 

Zaščitne maske in rokavice

Osnovni ukrep za zagotavljanje varne hrane in postrežbe je pogosto umivanje in razkuževanje rok, saj pomaga preprečevati prenos potencialno nevarnih mikrobov. Naši zaposleni si roke umivajo najmanj na 30 minut ter nosijo zaščitne maske in rokavice. Maske zaposleni menjajo na vsaki dve uri.

Img Zascita Aboutus
 

Razkuževanje

Zaslone kioskov za naročanje, blagajne in naprave za kartično plačevanje očistimo in razkužimo vsakih 30 minut z visoko učinkovitim čistilnim in dezinfekcijskim sredstvom v pršilu. Okrepili smo tudi redno čiščenje ter pomivanje in razkuževanje vseh delovnih površin.

Po zaprtju poslovalnice zaposleni izvedejo temeljito čiščenje in razkuževanje celotne restavracije.

Img Razkuzevanje Aboutus
 

HACCP

McDonald's Slovenija je od leta 1996 v vse restavracije uvedel HACCP sistem zagotavljanja varnosti surovin in tehnološkega postopka izdelave končnih izdelkov. Oprema in postopki priprave hrane so domišljeni in koncipirani tako, da v največji meri zmanjšujejo tveganja in omogočajo nadzor na vseh korakih.

Img Zdravje Aboutus
 

Brezstičen prevzem

Za zagotavljanje varnosti gostov in zaposlenih smo uvedli brezstično poslovanje. To pomeni, da lahko gost povsem brezstično naroči, plača in prevzame svoje najljubše jedi in napitke.

Img Brezsticno Aboutus
 

Veselje, igra in veliko smeha

McDonald's je restavracija za vso družino. Tu so doma veselje, igra in vedno nova prijetna presenečenja za velike in male.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Druzina