mcdolands zaposlitev 042018

Za uspeh podjetja Alpe-Panon McDonald's DL v Sloveniji imajo največ zaslug zaposleni v dvajsetih restavracijah McDonald's. Druščina šteje že več kot 1000 ljudi. Naše osnovno vodilo je razvijati nadarjene in zveste ljudi, ki nam pomagajo vzdrževati naša štiri temeljna načela: kakovost izdelkov, hitra in prijazna postrežba, čisto in prijetno okolje, primerne cene.

Zaposli se v McDonaldsu!

Iščete redno zaposlitev?

Ponujamo vam fleksibilen delovni čas, dinamično timsko delo, nagrajevanje najboljših in možnost napredovanja, ob vsem tem ne pozabimo na redno in dobro plačilo. Zagrabite priložnost za nove izkušnje pri delu in v odnosih z ljudmi. 

Pridružite se nam!

Iščeš delo ob študiju?

Delo v McDonald`su je odlična priložnost zate, saj ti lahko omogočimo veliko fleksibilnost pri organizaciji tvojega delovnega in prostega časa. Nudimo ti dinamično timsko delo, redno in dobro plačilo, pridobivanje izkušenj, možnost redne zaposlitve in začetek tvoje kariere.

Začni z delom pri nas!

Kaj vam ponujamo?

Priložnost za zaslužek ob šolanju

Delo v restavraciji McDonald's je odlična priložnost za dijake in študente, saj je urnik vedno prilagojen njihovim šolskim obveznostim.

Dragocene delovne izkušnje in navade

Vsak zaposleni v McDonald'su je vključen v program usposabljanja in izobraževanja. Poleg operativnega znanja se nauči sodelovati in komunicirati z drugimi, navadi se upoštevati visoke standarde, pridobi samodisciplino in vodstvene spretnosti. V McDonald'su si vsakdo nabere precej delovnih izkušenj in navad, ki mu bodo koristile vse življenje.

Jasno zaposlitveno strukturo

V Sloveniji imamo znotraj restavracij zaposlitveno strukturo, ki omogoča napredovanje posameznika in s tem graditev kariere:

  • delavec
  • delavec trener
  • hostesa
  • vodja izmene
  • asistent vodje restavracije
  • vodja restavracije
  • poslovni svetovalec

Možnosti napredovanja do vrha

McDonald's vsem zaposlenim omogoča vzpon do vrha podjetja. Vsakdo ima možnosti napredovanja znotraj restavracije. Najboljši in najbolj sposobni lahko preidejo v območne pisarne. Številni na najvišjih položajih korporacije McDonald's pa dokazujejo, da podjetje ponuja tudi možnost za pravo "sanjsko" kariero. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald'sa so začeli z delom v kuhinji restavracije McDonald's.

Trening in učenje ob delu

Leta 1961 smo kot prvi na svetu razvili globalni trening center Hamburger University s sedežem v Oak Brook-u. Trening za nas pomeni timsko delo, ki omogoča razvoj in vpeljavo ključnih pobud pri podpiranju naše poslovne strategije. Naš cilj je, da zaposleni v celoti razvijejo vse svoje delovne sposobnosti. Tako v vsaki restavraciji organiziramo program učenja ob delu. Naše izkušnje kažejo, da se skozi prakso in vprašanj, ki jih postavljate, lahko največ naučite. Orientacija po restavraciji in naši DVD-ji za trening pomenijo dopolnitev osnovnega treninga ob delu. Posebnost našega učinkovitega treninga je tako imenovani trening "rama ob rami", ki predstavlja osebnostni način uvajanja v delo.

Program nagrajevanja

McDonald`sov program nagrajevanja in ugodnosti je oblikovan z namenom pridobiti, motivirati, nagraditi in obdržati nadarjene posameznike, ki bodo pomagali ustvarjati vrhunske poslovne rezultate in bili zavezani k odličnosti podjetja. Plačilo se zviša na podlagi uspešnega dela v obliki denarne nagrade, ki jo redno izplačujemo uspešnim zaposlenim.

Prijetno vzdušje

Pri McDonald’su se zavedamo, da je glavni dejavnik našega uspeha zadovoljstvo naših zaposlenih. Zato izvajamo motivacijski program, z namenom popestritve vsakdanjega dela z nagradami, ugodnostmi, zabavnimi priložnostmi in dogodki. Tako ohranimo dobro voljo, s katero lažje opravljamo delo ter obnovimo našo pripadnost delovnemu timu.

Naša prizadevanja prepoznavajo tudi drugi, saj smo prišli med finaliste Zlata nit 2010, Zlata nit 2011, Zlata nit 2013, Zlata nit 2014, Zlata nit 2015, Zlata nit 2016 in Zlata nit 2017, ko smo se uvrstili med 7 najboljših delodajalcev v Sloveniji.

 

Imate vprašanje?

Pišite nam na naslov:
Alpe-Panon d.o.o.
McDonald's DL
Dunajska cesta 151
1000 Ljubljana
mcdkariera@si.mcd.com

Ali nas pokličite:
01 428 92 10