Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Img Hero Master

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

Master Gj Jj Landing
 
Master generousjack landing n

Generous Jack

Generous Jack je paradni konj naše linije Master burgerjev. Posebna oblika sesekljanih zrezkov iz 100% govedine mu tudi pri “well done” stopnji peke zagotavlja primerno sočnost. Celoten burger objema posebna, prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka. Okus zaokroži maredsous, belgijski starani sir, ki skupaj s svežo zelenjavo zagotavlja edinstveno doživetje okusov že od prvega grižljaja.

Preberi več
Master juicyjulia landing

Juicy Julia

Kje začeti opis Juicy Julie? Pri mehkem hlebčku, bogato posutem z makom in sezamom, ali pri dveh zlato ocvrtih piščančjih filejih iz Perutnine Ptuj? Pri maredsousu, staranem belgijskem siru, pri čebuli, solati in paradižniku? In da ne pozabimo na posebno majonezno omako z limono! Ta je za Juicy Julio to, kar je skrivnosten smehljaj za Mono Lizo. Ampak saj ti je že vse jasno. Juicy Julia je verjetno najbolj zapeljiv in najbolj sočen piščančji burger daleč naokoli. In če želiš – če si upaš! – še več okusa, jo poskusi tudi s slanino.

Preberi več
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
Img Hero Zaposlitev