Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Img Hero Master

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

Master Gjjj2023 Landing 1216x520
 
Generous jack 2023 landing

Generous Jack

Generous Jack je burger posrečenega imena, saj je zares generous ali ... radodaren. Radodaren s svežino in polnimi okusi izbranih sestavin. Posebna oblika sesekljanih zrezkov iz 100% govedine mu tudi pri “well done” stopnji peke zagotavlja sočnost. Poleg dveh zrezkov pa se v mehkem hlebčku nahajajo še rezina belgijskega sira maredsous, paradižnik, solata, rdeča čebula ter omaka z majonezo in limono. In če ti to še ni dovolj, si ga lahko naročiš tudi z dodatkom popečene slanine. 

Preberi več
 
Juicyjulia2023 landing

Juicy Julia

V Juicy Julio se je preprosto zaljubiti. Zapelje te v trenutku, ko prvič ugrizneš v ta čudovito svež in sočen burger v mehkem hlebčkom, dvema zlato ocvrtima piščančjima filejema iz Perutnine Ptuj, belgijskim sirom maredsous in – po želji – tudi s hrustljavo popečeno slanino. Za svežino in še več sočnosti pa poskrbijo rdeča čebula, zelena solata, paradižnik in omaka z majonezo in limono.

Preberi več
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16