Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Img Hero Master

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

Master Amazing 2023 Lord Lady Mustard Landing
 
Master amazing 2023 landing lord mustard

Lord Mustard

Če v svetu burgerjev obstaja aristokracija, je Lord Mustard njen vzorčni primerek. Čeprav se morda na pogled komu zdi le še eden izmed premium burgerjev, ima Lord Mustard nekaj več. Odlikujejo ga izbrane sestavine in domišljena receptura.

Dvema govejima zrezkoma družbo delajo čedar, zelena solata, rezina kisle kumare, rdeča čebula, kečap in izvirna omaka z divjo gorčico. Vse skupaj pa objema mehek in dišeč, sveže pečen hlebček. In da, na voljo je tudi s slanino.

Preberi več
 
Master amazing 2023 landing lady mustard

Lady Mustard

Lady Mustard je tipična aristokratinja med burgerji. A za svojo ponosno držo ima vsaj dva razloga. To sta: izbrane sestavine in elegantna receptura.

Dvema ocvrtima piščančjima filejema družbo delajo čedar, paradižnik, zelena solata, rdeča čebula in izvirna omaka z divjo gorčico. Vse skupaj pa objema mehek in dišeč, sveže pečen hlebček. In da, na voljo je tudi s slanino.

Preberi več
 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16