Naši najbolj razkošni

Master Burgers je ime za naše najboljše in najbolj razkošne burgerje, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše ljubitelje in poznavalce.

Master Logo 592x716

Vsak je mala mojstrovina

Prvovrstno meso, posebej zanje narejeni hlebčki, izbrane premium sestavine ... Vsak burger naše premium linije je nekaj posebnega: poln okusa in značaja.

W Master Relaunch Jack 1216x520
 
W master dvojni jack 488x560

Dvojni Jack

Dvojni Jack je dvojni frajer. Postavnež, ki se pohvali z dvema govejima zrezkoma, veliko sveže zelenjave in veliko šarma. V sijočem in mehkem brioche hlebčku mamreč skriva še dve poslastici: poseben tradicionalno zorjen belgijski sir maredsous in limonina majoneza. Zelo šik. Če hočeš še več, pa si ga lahko naročiš tudi s slanino.

Preberi več
W master trojni jack 488x560

Trojni Jack

Trojni Jack ni za vsakogar. Ko ga takole zagledaš pred sabo, rečeš samo še AAAAA. A tudi največji A, kar ga zmoreš, morda ne bo dovolj, da se uspešno zagrizeš v burger s tremi – tako je! – s tremi govejimi zrezki. In zadeve čisto nič ne olajša dejstvo, da se v objemu mehkega brioche hlebčka nahaja še poseben tradicionalno zorjen belgijski sir maredsous, precejšen zalogaj zelenjave in limonina majoneza. Ampak ... če si res v formi, si ga lahko naročiš tudi s popečeno slanino. Bravo!

 

Brez odlične ekipe Mek ne bi bil Mek

Našo druščino v Sloveniji sestavlja več kot 1000 ljudi, med katerimi najdeš dijake, upokojence in vse vmes. Tu najdeš dobro družbo, plačilo in možnost napredovanja. Tudi nekateri vodilni menedžerji v upravi slovenskega McDonald’sa so svojo kariero začeli v kuhinjah naših restavracij. Edina pot je navzgor, zato postani del McDonald’s ekipe.

Preberi več
Yellow pattern
592x716 Mojfokus Mcdonalds Spletna Stran 16