Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev ever je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več
 • Holy Guacamole Chicken

  Holy Guacamole Chicken je novost iz linije Master burgerjev. Sočno piščančje stegno iz Perutnine Ptuj, marinirano v tradicionalni marinadi in premazano s slastno omako, objema hlebček Brioche shinny, stegnu pa družbo delajo zelena solata, svež paradižnik in hrustljavo popečena čebula. Za popolno doživetje okusa poskrbita zorjen čedar in, seveda, avokado oziroma guacamole, ki burgerju tudi posoja ime.

  Več

Video