Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Holy Guacamole Beef

  Vse se prične in konča z izvrstnim hlebčkom Brioche, vmes pa kraljujeta dva goveja zrezka, začinjena z masleno steak omako. In rezina zorjenega čedarja. Brez hrustljave čebule ne gre in tudi brez sveže solate in sočnega paradižnika ne. Ampak glavni je pa avokado, ki ga je v tem burgerju zares obilo. Deloma je pretlačen v prvovrsten gvakamole, deloma je v koščkih.

  Več
 • Holy Guacamole Crispy Chicken

  Dva hrustljavo ocvrta piščančja zrezka iz Perutnine Ptuj objema hlebček Brioche, za popolno sožitje okusov pa poskrbijo zelena solata, svež paradižnik, hrustljava čebula in zorjen čedar. In kdo še manjka v tej izbrani družbi? Seveda, avokado, ki ga je v tem burgerju zares obilo. Deloma je pretlačen v prvovrsten gvakamole, deloma je v koščkih.

  Več
 • Holy Guacamole Chicken Grill

  Sočno na žaru pečeno piščančje stegno iz Perutnine Ptuj, marinirano v tradicionalni marinadi in premazano s slastno omako, objema hlebček Brioche. Piščančjemu mesu pa družbo delajo zelena solata, svež paradižnik in hrustljava čebula. Za popolno doživetje okusa poskrbita zorjen čedar in, seveda, avokado. Deloma pretlačen v prvovrsten gvakamole, deloma v koščkih.

  Več
 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več

Video