Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Don Juan

  Don Juan je ultimativni frajer, ki si upa biti drugačen. Je zapeljiv in drzen. Kaj drzen - predrzen! Je pravi burger z jajci, ki izvrstno dopolnjujejo okus govejega zrezka, slastne poprove omake, čedar sira, solatke in ocvrte hrustljave čebule. In ja, jajca so iz proste reje, ker Don Juan pristaja zgolj na najboljše.

  Več
 • Don Juan s slanino

  Don Juan zmeraj preseneča. Upa si biti drugačen. Popolnoma drugačen. In kot da pečena jajca ne bi bila dovolj, si upa vse sestavine zabeliti še s slanino. Seveda pa ne manjkajo odličen goveji zrezek, poprova omaka, čedar, hrustljava čebula in ostale dobrote, ki lepo zaokrožijo okus.

  Več
 • Lady Koko

  Lady Koko ima stil, ki ji ga lahko drugi piščančji burgerji samo zavidajo. Različne okuse in teksture kombinira z nezmotljivim občutkom. V sredini je marinirano piščančje meso iz Perutnine Ptuj, vse skupaj pa zaokrožijo še kremna omaka s pehtranom, zorjeni čedar, paradižnik, solata, rukola in rdeča čebula. Da o žemljici niti ne govorimo ...

  Več
 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več

Video