Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Blues Brother Beef

  Dva goveja zrezka, ravno prav pečena, dopolnjujeta aromatično popečeni paprika in čebula. Za svežino kot refren poskrbita sveža zelena solata in paradižnik. Vse skupaj pa v značilno harmonijo povezujeta kremni sir in slastna omaka. Skratka, Blues Brother je še ena mojstrovina v liniji Master Burgers.

  Več
 • Soul Sister Chicken Crispy

  Premium piščančji burger, ki bo navdušil predvsem ljubitelje zlato ocvrtega piščančjega fileja. V burgerju sta kar dva, in to iz Perutnine Ptuj. Zraven pa seveda sveža solata, paradižnik, kremni sir in slastna omaka. Za piko na i in še dodatno sočnost pa poskrbita aromatično popečeni paprika in čebula.

  Več
 • Soul Sister Chicken Grill

  Burger za gurmane. V središču je na žaru pečen mariniran piščančji zrezek iz Perutnine Ptuj, izredno sočen in aromatičen. Zraven se lepo podata sveža solata in paradižnik. Izvirno kombinacijo okusov pa zaokrožijo popečena paprika in čebula ter nežen kremni sir in posebna omaka.

  Več
 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več

Video