Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi. Spodnji slastni burgerji so sedaj na voljo tudi s slanino. Katero kombinacijo boste izbrali?

 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše linije Master burgerjev. Posebna oblika sesekljanih zrezkov iz 100% govedine mu tudi pri “well done” stopnji peke zagotavlja primerno sočnost. Celoten burger objema posebna, prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka, okus pa zaokroži maredsous, belgijski starani sir. Skupaj s svežo zelenjavo tvorijo edinstveno doživetje okusov že od prvega grižljaja.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je Master burger za ljubitelje perutnine. S kombinacijo sestavin visoke kakovosti in svežine nudi prvovrstno doživetje. Na sredini kraljujeta piščančja fileja iz Perutnine Ptuj. Objema ju posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepita tradicionalno zorjen sir beli čedar ter okusna majonezna omaka.

  Več
 • Mama Mia

  Mama Mia je burger s popečenim zrezkom iz piščančjega stegna, čedar sirom, paradižnikom, solato, gorčico, posebno omako in ocvrto čebulo. Vse te sočne sestavine odlično dopolnjuje hlebček s sezamom in makom.

  Več