Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev ever je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več
 • Mama Mia

  Mama Mia je burger za vse ljubitelje žara. Na piščančje stegno iz Perutnine Ptuj, marinirano po ptujsko, je položena rezina zorjenega belega čedarja, okus pa dopolnjujejo popečena slanina, hrustljavo ocvrta čebula ter rezina paradižnika.

  Več
 • Generous Fries

  Za harmonično spremljavo Master burgerjem smo prav posebej zasnovali drugačen, zelo velikodušen krompirček. Generous Fries od klasičnega krompirčka loči olupek, ki mu daje drugačen videz in hkrati drugačno, bolj prefinjeno strukturo.

  Več

Video