Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • BBQ Bob

  V sredini sta dva sočna goveja zrezka, seveda pripravljena na žaru. Čeznju je položena rezina sira maredsous, da ga toplota od zrezkov lepo mehča in topi. Dodana je še popečena slanina in čebula, pripravljena na dva načina: pražena na žaru in hrustljavo ocvrta. Za tisti značilni pečat poskrbi originalna McDonald'sova BBQ omaka, vse skupaj pa je zloženo med petko in kronico zapeljivega hlebčka z makom in sezamom.

  Več
 • BBQ Billy

  Tako podobna, a hkrati tako različna, da ju ni mogoče zamenjati. Kjer ima Bob slanino, ima Billy solato in paradižnik. Ostale sestavine so enake: dva sočna goveja zrezka, pripravljena na žaru, rezina sira maredsous, čebula na dva načina: pražena na žaru in hrustljavo ocvrta ter originalna McDonald'sova BBQ omaka. Vse skupaj objema svež hlebček z makom in sezamom. Bob ali Bily? Katerega boste izbrali?

  Več
 • BBQ Betty

  V BBQ Betty kraljuje piščančje stegno, pečeno na žaru, zelo sočno in zelo okusno. Dodana je rezina sira maredsous, za poseben značaj in svežino burgerja pa poskrbijo hrustljava solata, paradižnik, ocvrta čebula in čebula, pražena na žaru. Seveda ne sme manjkati dobra merica originalne McDonald'sove BBQ omake, vse skupaj pa objema zapeljiv svež hlebček, posut z makovimi in sezamovimi semeni.

  Več