Master Burgers

Skrivnost najboljših burgerjev ever je v skrbni izbiri mesa, posebej za linijo narejenih štručkah, izvirni izbiri slastnih sirov in omak ter sveži zelenjavi.

 • Generous Jack

  Generous Jack je paradni konj naše nove linije. Sesekljana zrezka iz 100 % govedine sta tudi pri “well done” stopnji peke zelo sočna. Prav za ta namen narejena sezamova štručka z dodatkom maka in maredsous, belgijski starani sir, zaokrožita edinstveno doživetje okusov.

  Več
 • Juicy Jane

  Juicy Jane je poslastica za ljubitelje perutnine. Na sredini kraljuje piščančji file iz Perutnine Ptuj. Objema ga posebna štručka, ki spominja na sveže pečeno žemljico, okus pa podkrepijo zorjeni beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter okusno začinjena omaka s pehtranom.

  Več
 • Holy Guacamole Beef

  Holy Guacamole je posebnež. Klasični posebnež. Vse se prične in konča s hlebčkom Brioche shinny, vmes pa kraljujeta dva goveja zrezka, pečena na maslu. In rezina zorjenega čedarja. Brez hrustljave čebulce ne gre in tudi brez sveže solate ne. Vmes pa se skriva rezina svežega, sočnega paradižnika. Ampak kaj ga dela posebnega? A kot avokado! In G kot guacamole! To je Holy Guacamole! Noro drugačen, noro dober!

  Več
 • Holy Guacamole Chicken

  Holy Guacamole Chicken je novost iz linije Master burgerjev. Sočno piščančje stegno iz Perutnine Ptuj, marinirano v tradicionalni marinadi in premazano s slastno omako, objema hlebček Brioche shinny, stegnu pa družbo delajo zelena solata, svež paradižnik in hrustljavo popečena čebula. Za popolno doživetje okusa poskrbita zorjen čedar in, seveda, avokado oziroma guacamole, ki burgerju tudi posoja ime.

  Več
 • Generous Fries

  Za harmonično spremljavo Master burgerjem smo prav posebej zasnovali drugačen, zelo velikodušen krompirček. Generous Fries od klasičnega krompirčka loči olupek, ki mu daje drugačen videz in hkrati drugačno, bolj prefinjeno strukturo.

  Več

Video