Okus, ki združuje

Ti, tvoji frendi, starši, sosedje, neznanci … Vsak živi svojo zgodbo, ima svoje cilje in tisto nekaj, kar pospeši utrip njegovega srca. Če smo še tako različni, pa bomo vedno našli stvari, ki nas združujejo. Tako kot užitek v pristnem, sveže pripravljenem, sočnem piščancu iz Meka. 

Hp Header Piscanec Za Vse

Sočen navznoter, zlat navzven

Naš piščanec je navznoter vedno enak - sočen in idealno pečen. A navzven … Lahko je zlato zapečen na žaru, ima hrustljavo kožico ali pa ga objema hrustljavo ocvrta srajčka iz drobtinic. Lahko ga poješ v sveži bombetki, v wrapu ali si naročiš perutničke in nagce v bucketu (da ne poješ samega vedra, ti zraven damo še krompirček). Kateri ti diši danes?

Piscanec Za Vse 1216x520 Nov2023
 

Dobre sestavine so pol uspeha

In mi jih imamo. Za naše jedi na primer izbiramo najboljše kose piščanca in za prav vsak kos in košček vemo, od kod prihaja, seveda pa sodelujemo s priznanimi dobavitelji - tudi s Perutnino Ptuj - ki nam zagotavljajo, da je piščanec svež in najboljše kakovosti.

Img Podstran Chicken 592x592 Feb2022
 
 
 

Zanima nas tvoje mnenje

Nenehno se trudimo, da bi bili še boljši, a pri tem si želimo tudi tvoje pomoči.
Pred kratkim smo osvežili ponudbo jedi s piščancem in zelo nas zanima tvoje mnenje o jedi, ki si jo naročil/-a.

Katero jed si naročil/-a?

1 / 8

Oceni okus piščančjih trakcev z oceno od 1 (zanič) do 5 (popolnega okusa).
 
 

Nešteto okusnih kombinacij

Verjamemo, da imaš svoje favorite z našega menija, a včasih paše tudi malo eksperimentiranja. Oglej si našo celotno ponudbo, v kateri najdeš tako naše klasike kot tudi okusne novitete.

Oglej si ponudbo
Yellow pattern
Img Hero Menu Feb2022