Zaposlovanje upokojencev

zaposlitev starejsi

Zaposlovanje upokojencev

Izkušnje starejših in energija mlajših

V McDonald'su verjamemo, da sta energija mladih in izkušnje ter toplina starejših zmagovalna kombinacija, ki lahko ustvari pravo družinsko vzdušje tako v kolektivu kot v restavraciji. Verjamemo tudi, da si številni upokojenci še vedno želite delovnih izzivov, občutka koristnosti in druženja ter da marsikomu pride prav dodaten zaslužek. Zato vas vabimo, da se pridružite naši zmagovalni ekipi.

 

Skrb za urejenost in druženje z gosti

Delo v McDonald'su, kamor zahajajo obiskovalci vseh starosti in kjer se dogodivščine nikoli ne nehajo, je dobra priložnost, da vaši dnevi ostanejo razgibani in polni družbe. V restavracijah, ki so bolj družinsko orientirane, boste skrbeli za urejenost jedilnice, odnesli kak pozabljen pladenj, obrisali mizo in seveda rekli besedo ali dve z našimi gosti. Saj vemo, da ni pravega družinskega kosila, če ni zraven babice ali dedka.

 

Prilagodljiv urnik

Z vami bomo podpisali pogodbo, na podlagi katere boste lahko delali največ 60 ur na mesec, več kot toliko zakon prepoveduje. Ure in dneve bomo dorekli skupaj in urnik prilagodili vaši razpoložljivosti in našim potrebam.

 

Upokojence zaposlujemo v vseh restavracijah!

 

Kako se prijaviti?

Če bi se želeli pridružiti naši ekipi lahko:

  • izpolnite spodnji obrazec,
  • nas pokličite na telefonsko številko: 01 428 92 10,
  • nam pišete na: mcdkariera@si.mcd.com,
  • ali pa v restavraciji poiščete vodjo restavracije in se pogovorite kar z njim.

 

Trenutno nimamo prostih mest za upokojence. Kljub temu se lahko vpišete v našo bazo kandidatov.