Super ekipa

superekipa header2

 

 

Super ekipa

Naše poslanstvo ste vi
Naše poslanstvo je dobro počutje naših gostov. Naredili bomo vse, da boste ob vsakem obisku začutili, da smo vas veseli in da smo vas težko pričakovali. Ne želimo vam ponuditi le okusne hrane narejene iz kvalitetnih sestavin. Hočemo vam ponuditi prijaznost, človeško toplino, nasmeh in trenutke, ki tvorijo lepe spomine.

Na svoje delo smo ponosni.
Na svoje delo smo ponosni. Čeprav je včasih naporno, ker smo tudi mi samo ljudje, ga opravljamo z veseljem in zagnanostjo. Spremembe in nepredvidene situacije so nam v izziv.

Med seboj se spoštujemo
Tako kot spoštujemo vas - vsakega našega gosta, se spoštujemo tudi med seboj. Verjamemo, da so kvalitetni odnosi v ekipo pogoj, da lahko gradimo kvalitetne odnose z našimi gosti.

Gojimo ekipni duh
Skrbimo drug za drugega. Pomagamo si pri delu. Med delom ne pozabljamo na prijaznost, smeh in na to, da je trdo delo lahko tudi zabavno.

Izobražujemo in vodimo
Priložnost za delo pri nas damo velikemu številu kandidatov. Skoraj vsakomur. Novim članom ekipe nudimo najboljše mentorstvo, vsakič nam je cilj, da učenec čim prej preseže učitelja. Verjamemo, da le neprestano učenje vodi do osebnostne rasti.

Veliko nas je
Če bi sešteli vse, ki so od leta 1993, ko je na Čopovi v Ljubljani prvi McDonald's odprl svoja vrata, delali pri nas, bi nas našteli ogromno. Najbolj ponosni pa smo na to, da je veliko takih, ki so del SUPER EKIPE že od vsega začetka.