Otroci in družina

druzina header

V restavracijah McDonald's se odlično počutijo vsi družinski člani, tako v moderno oblikovani notranjosti kot na pisanih igralih. Ste že razmišljali, da bi otroški rojstni dan praznovali v McDonald'su? Otroci obožujejo zabave pri nas. Vabimo pa vas tudi v naš Happy Studio, pisan svet otroških iger.

Rojstnodnevna zabava

Dragi starši!

Podarite svojemu otroku nepozabno rojstnodnevno zabavo v McDonald'su, organizacijo rojstnega dne pa prepustite nam! Pripravili bomo nepozabno zabavo z odlično hrano, prijetnim druženjem in zabavnimi igrami.

Ob prihodu slavljenca in prijateljev bo McDonald'sova hostesa otroke odpeljala v prostor, namenjen le njim. Hostese, bodo uro in pol, kolikor traja zabava, skrbele, da se bodo otroci zabavali in imeli prijetno praznovanje z zanimivimi družabnimi igrami in animacijo.

Happy Meal

Priporočamo, da v času rajanja otrokom ponudimo Happy Meal obrok, ki lahko vsebuje Hamburger, Cheeseburger ali Chicken McNuggets, poleg pa še krompirček ali solato ali jabolko, osvežilno pijačo po izbiri in, seveda, igračo.

Rojstnodnevna torta

Naročite lahko tudi rojstnodnevno torto, v ponudbi je čokoladna in jagodna torta, predvidena za 8 oseb.

V rojstnodnevno zabavo so vključena tudi simbolična darila za vse povabljene, slavljenec pa bo na dan zabave za darilo prejel brezplačni Happy Meal.

Želite rezervirati zabavo?

Rojstnodnevno zabavo lahko za vas organiziramo v naslednjih restavracijah: McDonald's Ljubljana Čopova, McDonald's Ljubljana Rudnik, McDonald's Maribor - Ptujska, McDonald's Maribor - Europark, McDonald's Novo mesto, McDonald's Celje, McDonald's Kranj, McDonald's Nova Gorica in McDonald's Koper.

Za podrobnejše informacije povprašajte osebje ali pokličite v posamezno restavracijo.

Vabila

Vabila za povabljene lahko prevzamete osebno v restavraciji, kjer bo vaš otrok praznoval rojstni dan, ali pa jih prevzamete TUKAJ.

Prijavnice

Ker je varnost otrok vedno na prvem mestu, vas prosimo, da ob rezervaciji, najkasneje pa pred začetkom zabave, hostesi izročite izpolnjeno in podpisano Prijavnico, ki jo lahko dobite v restavraciji ali TUKAJ.

Vašemu otroku in njegovim prijateljem želimo nepozabno rojstnodnevno zabavo, vam pa, da se v tem času sprostite v prijetnem ambientu naših restavracij in uživate v odličnih okusih naše ponudbe.

Happy Studio

V McDonald'su smo pripravili čudovit svet igre za otroke in njihove starše. Pridružite se nam v Happy Studiu!

Happy Studio je popolnoma brezplačen spletni svet, kjer smo za otroke oblikovali zabavne in poučne igre in aktivnosti ter jim omogočili pridobivanje izkušenj, ki spodbujajo preživljanje časa z družino, deljenje in nagrajevanje. Dolgčas jim ne bo, saj se bodo igrali z znanimi liki iz risank in ostalih otroških oddaj.

Seveda otroci niso prepuščeni sami sebi, saj lahko starši nadzirate njihove uporabniške račune. Nudimo vpogled v igre, ki jih otroci igrajo ter dostop do kreativnih daril, ki jih bodo izdelali za vas. Nagrajujete pa jih lahko tudi z zvezdicami. Zvezdice so namreč žetoni, ki jih otroci lahko zaslužijo z igranjem iger, raznimi aktivnostmi in, po vaši lastni presoji, s hišnimi opravili.

Želimo vam veliko prijetnih, zabavnih in poučnih trenutkov!