Otroci in družina

druzina header

V restavracijah McDonald's se odlično počutijo vsi družinski člani, tako v moderno oblikovani notranjosti kot na pisanih igralih. Ste že razmišljali, da bi otroški rojstni dan praznovali v McDonald'su? Otroci obožujejo zabave pri nas. Vabimo pa vas tudi v naš Happy Studio, pisan svet otroških iger.

Rojstnodnevna zabava

Prepustite organizacijo rojstnega dne nam! Pripravili bomo nepozabno zabavo z igrami in darili.

Ob prihodu slavljenca in prijateljev bo McDonald'sova hostesa otroke odpeljala v prostor, namenjen le njim. Hostese, ki so izučene za delo z otroki, bodo uro in pol, kolikor traja zabava, otroke ves čas animirale in organizirale razne zabavne igre.

Happy Meal

Priporočamo, da v času rajanja otrokom ponudimo Happy Meal obrok, ki lahko vsebuje Hamburger, Cheeseburger ali Chicken McNuggets, poleg pa še krompirček ali solato ali jabolko, osvežilno pijačo po izbiri in, seveda, igračo.

Naročite lahko tudi rojstnodnevno torto. V rojstnodnevno zabavo so vključena tudi mala darila za vse povabljene, slavljenec pa bo dobil posebno, zanimivo darilo.

Želite rezervirati zabavo?

Rojstnodnevno zabavo lahko za vas organiziramo v naslednjih restavracijah: McDonald's Ljubljana Čopova, McDonald's Ljubljana Kolosej in McDonald's Ljubljana Rudnik, McDonald's Maribor - Ptujska, McDonald's Maribor - Europark, McDonald's Novo mesto, McDonald's Celje, McDonald's Kranj in McDonald's Koper.

Za podrobnejše informacije povprašajte osebje ali pokličite v posamezno restavracijo.

Happy Studio

V McDonald'su smo pripravili čudovit svet igre za otroke in njihove starše. Pridružite se nam v Happy Studiu!

Happy Studio je popolnoma brezplačen spletni svet, kjer smo za otroke oblikovali zabavne in poučne igre in aktivnosti ter jim omogočili pridobivanje izkušenj, ki spodbujajo preživljanje časa z družino, deljenje in nagrajevanje. Dolgčas jim ne bo, saj se bodo igrali z znanimi liki iz risank in ostalih otroških oddaj.

Seveda otroci niso prepuščeni sami sebi, saj lahko starši nadzirate njihove uporabniške račune. Nudimo vpogled v igre, ki jih otroci igrajo ter dostop do kreativnih daril, ki jih bodo izdelali za vas. Nagrajujete pa jih lahko tudi z zvezdicami. Zvezdice so namreč žetoni, ki jih otroci lahko zaslužijo z igranjem iger, raznimi aktivnostmi in, po vaši lastni presoji, s hišnimi opravili.

Želimo vam veliko prijetnih, zabavnih in poučnih trenutkov!