McDonald's Slovenija dobitnik prestižnega odličja Best Buy Award

06.05.2019

Raziskava Best Buy Award Slovenia General 2019/20 je pokazala, da so anketiranci, prebivalci Slovenije, največ glasov za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v kategoriji verige restavracij namenili ravno družbi McDonald's Slovenija.

Zagotavljanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno je McDonald'su vgrajeno v DNK. Ponudba izdelkov najvišje kakovosti po vsem dostopnih cenah je naše osnovno poslanstvo in vodilo, zato smo nagrade še toliko bolj veseli, saj pomeni, da delamo dobro in to prepoznavate tudi naši gostje. Vaše mnenje je za nas najpomembnejše.

Osvojena nagrada Best Buy je nepristranska potrditev kakovostne ponudbe hrane in pijače, ki je potrošnikom na voljo po optimalni ceni. Nagrada je podeljena na osnovi raziskovalnega projekta Best Buy Award Slovenia General IV 2019/2010 (www.bestbuyaward.or), mednarodne organizacije ICERTIAS (www.icertias.com), ki je potekal v februarju 2019 na vzorcu 1.200 anketirancev po metodi CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awarness).