Naša kava

Za res dobro kavo se mora vse poklopiti. Barista mora vedeti, kaj dela. Aparat mora biti natančno umerjen. Kava pa sveže mleta mešanica izbranih zrn, praženih do primerne intenzivnosti, saj le tako do izraza pridejo njihove najboljše lastnosti.

Intensa, ker je tako intenzivna

V butični italijanski pražarni Caffè Ottolina so posebej za nas ustvarili vrhunsko kavno mešanico, imenovano Intensa. Z njo je pražarna z dolgoletno tradicijo, deluje že od leta 1948, še enkrat dokazala svoje mojstrstvo.

Aromatično kavno mešanico sestavljajo izbrana zrna arabike iz Latinske Amerike in robuste iz Jugovzhodne Azije. Kava je nekoliko močneje pražena, zato je njen okus še posebej poln in zaokrožen.

 

Zrnje 960x616

 

 

 

Dobra tudi za naš planet

Vsa kava, uporabljena za mešanico Intenso, nosi certifikat neprofitne mednarodne organizacije Rainforest Alliance. Ta si s svojim delovanjem prizadeva za ohranjanje naravnega okolja in pomaga ljudem, ki so od tega okolja odvisni.

Podjetja, pridelovalci in lastniki zemljišč, ki sodelujejo v programih Rainforest Alliance, izpolnjujejo stroge standarde za ohranjanje biotske raznovrstnosti in zagotavljanje trajnostne rabe okolja in naravnih virov.

 

Gozd 960x606

Odločilna je še vedno človeška roka

Priprava popolnega espresa je, lahko bi rekli, umetnost. O konsistenci in barvi pene, intenzivnosti vonja, zaokroženosti okusa in nasploh o značaju vročega napitka pred vami odločajo najmanjše malenkosti. In o teh se lahko odloča le človek: usposobljen in izkušen barista.Vsi naši bariste in baristke so opravili posebno usposabljanje, a najpomembnejše je, da vsi zares uživajo ob tem, ko ustvarjajo kavne mojstrovine za vas.

 

 

Barista 960x604

Vsaka kava šteje

Zbirajte žige in v vsaki šesti kavi uživajte brezplačno.

Mc Kava jun2019 960x600 4

 

Banner CoffeMonday 960x604