McPlant

Poskusi novi burger z revolucioarnim rastlinskim zrezkom proizvajalca Beyond Meat in z vsem ostalim, kar sodi v originalni Mekov burger.

"Morš probat!"


Mcplant 592x716

100 % Mek, 100 % brez mesa

Še preden je bil na voljo vsem, so McPlant poskusili nekateri naši zaposleni. Posneli smo njihove vtise in nastal je prepričljiv televizijski oglas.  

 

Kaj natančno je McPlant?

McPlant je nov McDonald'sov burger, narejen z rastlinskim zrezkom svetovno znanega proizvajalca Beyond Meat. McPlant je trenutno na voljo v dveh različicah: originalni McPlant in McPlant Steakhouse.

Mcplant Closeup 592x592
 

Od kod ime McPlant?

Preprosto: rastlinski zrezek v burgerju McPlant je v celoti narejen iz rastlin (plants) in razvit ekskluzivno za McDonald's, zato si zasluži predpono Mc. 

Grah
 

Zakaj je McPlant tako poseben?

Posebnost McPlanta je, da je narejen z »lažnim mesom«, a zagotavlja čisto pravi McDonald'sov okus. Ko ga poskusiš, kar ne moreš verjeti, da v njem ni sočen sesekljani goveji zrezek, kakršnega dobiš, na primer, v Big Macu, temveč 100 % rastlinski zrezek.

Mcplant Pleska 592x592
 

Kakšna je razlika med vegi burgerji v ponudbi in McPlantom?

V naši ponudbi je več brezmesnih jedi. Med njimi je zelo priljubljen, na primer, Špinača sir burger. V njem kraljuje okusen zelenjavni polpet s špinačo in sirom, ki ima okus po ... špinači in siru, seveda! Rastlinski zrezek v McPlantu pa po okusu, videzu in teksturi posnema meso: narejen je iz zelenjave, a enako okusen in sočen kot sesekljani zrezek iz mesa. 

Vegi Trikotnikiburger 592x592
 

Komu je torej namenjen McPlant?

McPlant je rastlinska verzija naših najboljših burgerjev. Namenjen je vsem, ki uživate v Big Macu in drugih naših burgerjih, a bi radi kdaj pa kdaj svoj mesni obrok nadomestili z rastlinskim.

Obiskovalci 592x592
 

Zrezek v McPlantu je 100 % rastlinski. Zakaj potem burger ni označen kot veganski?

McPlant avokado je po sestavinah res veganski burger, toda tako ga nismo označili, ker obstaja možnost, da med pripravo na žaru rastlinski zrezek pride v stik z mesom.

Poleg tega originalni McPlant vsebuje tudi sir iz mleka, zato ne more biti označen kot veganski. 

Mcplant Closeup Opombe 592x592